Uitnodiging | BREAK #4 Conflicten succesvol benutten

Hoe kun je conflicten succesvol benutten? Conflicten – met een collega, je baas of je partner – leiden vaak tot negatieve emoties, minder productiviteit, wantrouwen of zelfs een beschadigde relatie. Door op een gezonde manier om te gaan met een conflict, kun je relaties juist verbeteren en samen succesvoller zijn. Herken het voorspelbare patroon van een conflict en leer hoe je conflict-energie kunt gebruiken voor positieve resultaten.

Irritatie met een collega, een slecht nieuws gesprek voeren of je partner aanspreken op het nakomen van een afspraak, hoe pak je dat aan? Op 25 juni as. daagt Edith Doosje, in alweer de vierde BREAK, je uit om een conflict, op je werk of thuis, positief aan te gaan. Onder het motto ‘conflict is niet het probleem, maar de oplossing’ leer je meer over Stephen Karpman’s dramadriehoek. En over hoe je een negatief conflict ziet aankomen. Je leert een patroon te herkennen en te reageren met de drie kernvaardigheden: openheid, vindingrijkheid en standvastigheid. Door anderen uit te nodigen om op een gezonde, positieve manier een conflict aan te gaan, ontstaat er meer vertrouwen en ben je samen succesvoller.

PROGRAMMA

19.00 – Inloop
19.30 – Workshop ‘Conflicten succesvol benutten’
21.00 – Gelegenheid om te na te praten en te netwerken met een hapje en drankje
22.00 – Einde

AANMELDEN

De workshop vindt plaats in Rotterdam en kost 30 euro per persoon (inclusief drankjes en hapjes, en exclusief BTW voor bedrijven). Aanmelden kan via info@likeridingabike.nl | 06-2901 0286. Of persoonlijk bij Monique of Suzanne. Ook voor vragen kun je op die manier contact opnemen.

Na inschrijving ontvangt je een bevestiging met detailinformatie.

We zien je graag op 25 juni mei bij de vierde LIKE RIDING A BIKE BREAK over Conflicten succesvol benutten!

Over Edith Doosje is een ervaren coach, trainer en interim-manager die zorgt dat er iets gebeurt in organisaties, bij mensen en in teams. Vanuit humor, daadkracht en verbinding richt Edith zich op compassie en het reduceren van drama en miscommunicatie. ‘Samen én met plezier bereik je meer dan alleen’ is haar motto. Daarbij maakt ze gebruik van praktische tools met impact op jouw dagelijks leiderschap zoals het Process Communication Model®, Leading out of Drama® en systemisch werken. Edith is 43 jaar, woont in Amsterdam en ontdekt de wereld graag over land, onder water en via documentaires. Edith is oprichter en mede-eigenaar van ADDFUEL en Process Communication Nederland.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *