Uitnodiging | BREAK #3 De kracht van rituelen

Als ambitieuze vrouw met gezin houd je veel ballen hoog en ben je continu aan het plannen en schakelen. Tussen collega’s, je gezin, partner, vrienden en familie. Rituelen kunnen helpen om soepel te schakelen, je dagelijkse leven te vergemakkelijken én vooral ook te verrijken. Meer van weten?

Op 14 mei as. neemt Sonja Grootes je tijdens onze derde BREAK mee in hoe je rituelen in jouw voordeel kan gebruiken. Om energiek(er) de dag aan te gaan. Om lastige momenten – meestal momenten waarop jij (of je kind) moet schakelen – soepeler te laten verlopen. Én om jouw leven bewuster en met meer aandacht te leven. Veel succesvolle en beroemde mensen gebruiken rituelen om elke dag weer het beste uit zichzelf te halen. Zoals bewust even tijd voor zichzelf te maken in de vroege ochtend.

Je zal ontdekken dat er ongemerkt al veel rituelen in jouw leven verweven zijn. Door daar inzicht in te krijgen en bewust aandacht te geven aan momenten die er toedoen, creëer je meer samen(werking). In je gezin en op je werk. Je ontdekt dat rituelen een positief effect hebben op jouw beleving van de dag omdat ze bijdragen aan een positieve mindset en ervaren van geluk.

PROGRAMMA

19.00 – Inloop
19.30 – Workshop ‘De kracht van rituelen’
21.00 – Gelegenheid om te na te praten en te netwerken met een hapje en drankje
22.00 – Einde

AANMELDEN

De workshop vindt plaats in Rotterdam en kost 30 euro per persoon (inclusief drankjes en hapjes, en exclusief BTW voor bedrijven). Aanmelden kan via info@likeridingabike.nl | 06-2901 0286. Of persoonlijk bij Monique of Suzanne. Ook voor vragen kun je op die manier contact opnemen.

Na inschrijving ontvangt je een bevestiging met detailinformatie.

We zien je graag op 14 mei bij de derde LIKE RIDING A BIKE BREAK!

 

Over Sonja Grootes is (gezins)coach en communicatietrainer en mede-eigenaar van Inspirituals. Haar missie is om liefdevolle omgevingen te creëren waarin het kind kind kan zijn en zich kan ontwikkelen in zijn tempo richting zijn dromen. Rituelen dragen bij aan het creëren van die liefdevolle omgeving. Ze schreef hierover het boek De Kracht van Gezinsrituelen. Naast gezinscoaching geeft zij trainingen en lezingen aan ouders en professionals die met kinderen werken over positieve communicatie en echt contact. Ook is Sonja trainer bij How2talk2kids.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *