Anne van de Vegte

Anne van de Vegte is Business Mentor en Yogadocente.

Na haar studies Journalistiek en Bedrijfskunde heeft ze jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt aan de marketing, communicatie en klanten-kant, eerst als inhoudelijk expert later als leidinggevende. Na het volgen van een coachopleiding is Anne yoga gaan beoefenen en studeren, startend op Ibiza om dit te vervolgen in Nederland. Het werkveld verlegde ze naar interimklussen bij grote bedrijven in Nederland en naar het begeleiden van leiders & managers + het geven van yoga, verdiepen in de yoga filosofie opleidingen als Systemisch werken.

Momenteel begeleidt Anne met haar bedrijf -In je Spotlight- ambitieuze vrouwen in het manifesteren van hun eigen bedrijf. In haar aanpak komen zowel haar bedrijfskundige ervaring als de yogafilosofie en het afschudden van oude patronen terug: een mix van hoofd & hart.  Tevens doet ze opdrachten in het bedrijfsleven waarbij het gaat om manifestatie, leiderschap en performance.

Voor LIKE RIDING A BIKE schrijft Anne artikelen en blog over tevoorschijn komen (voorbij de excuses, sabotages en beperkende overtuigingen) en moedigt ze je aan je dromen waar te maken.