Lydia van Liebergen

Na haar opleiding biomedische wetenschappen en enkele jaren actief te zijn binnen de gezondheidszorg, werd haar drang naar meer uitdaging op creatief vlak steeds groter. Dat maakte dat Lydia van Liebergen besloot om in 2011 te starten met een opleiding Grafisch Vormgeven. Wat startte als hobby, groeide al snel uit tot meer. Inmiddels is ontwerpen niet meer weg te denken naast haar baan als Medical Manager. Een mooie combinatie van uitdagingen, die verrassend genoeg vaker overlappen dan je zou denken.

Lydia wordt gedreven door alles wat spreekt in beeldtaal. Bij het vertalen van ideeën naar een  ontwerp zoekt zij graag de grenzen op. Wat niet absoluut noodzakelijk is schrapt ze, totdat de kern overblijft. Met minimale en op zichzelf eenvoudige vormen creëert zij nieuwe beelden, die in meerdere opzichten communiceren, maar bovenal ook aanspreken, inspireren en uitdagen om verder te kijken.

In nauwe samenwerking met het team achter LIKE RIDING A BIKE geeft zij op deze manier het platform een geheel eigen en tijdloze uitstraling met haar ontwerpen.