Guide to balancing work, family and other kinds of chaos

Als ambitieuze, werkende vrouwen met een jong gezin hebben we veel ballen hoog te houden. We willen alles goed regelen én tijd voor onszelf overhouden. Maar hoe doe je dat: jezelf, ambities, gezin én huishouden combineren?

LIKE RIDING A BIKE is een eerlijk platform voor vrouwen, waar we inspireren, van elkaar leren en informeren over de nieuwste (digitale) trends en hulpmiddelen. En waar we je mindset prikkelen om te komen tot een meer gelijke rolverdeling. Wij geloven namelijk dat een eerlijkere balans tussen mannen en vrouwen en meer vrouwelijkheid de wereld een stukje beter maakt.

LIKE RIDING A BIKE wil het leven van ambitieuze vrouwen (én mannen) met jonge kinderen vergemakkelijken en verrijken. Door praktische tips te bieden en samen services te ontwikkelen, voor zowel in het werk als thuis. Zodat we tijd overhouden voor die zaken waar we echt aandacht aan willen besteden.

LIKE RIDING A BIKE staat voor het vinden van balans in alle hectiek. Door te leren van anderen, slimme keuzes te kunnen maken en uit te besteden wat uitbesteedbaar is. Zodat we door onze alledaagse chaos kunnen blijven fietsen, zonder om te vallen. En we samen verschil in de wereld kunnen gaan maken.

Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.ALBERT EINSTEIN

LIKE RIDING A BIKE is een initiatief van Monique van Liebergen en Suzanne Janse. Beide uit 1974, ambitieus, 16 jaar hard gewerkt als adviseur en moeder van 3 jonge kinderen. Monique en Suzanne maken LIKE RIDING A BIKE niet alleen, maar werken met een team van contributors.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *