Nieuw: LIKE RIDING A BIKE BREAKS

Hoe bereik je jouw ambities en idealen? Wat is daarvoor nodig en hoe bewaak je ze in de hectiek van de dag? Wat kun je nog aan leiderschapskwaliteiten of persoonlijke effectiviteit verbeteren? En hoe zet je ontwikkelpunten praktisch om in actie? Eén van de doelstellingen van LIKE RIDING A BIKE is daarin te inspireren. Daarom starten we binnenkort met de LIKE RIDING A BIKE BREAKS: workshops door inspirerende sprekers over originele thema’s. Thema’s die je nieuw inzicht geven, die je helpen om jouw competenties verder te ontwikkelen en die je uitdagen om jezelf te vernieuwen.

Een letterlijke BREAK in de chaos van alledag, even op de BRAKE van de BIKE staan. En een mooie gelegenheid om te netwerken met andere ambitieuze vrouwen.

Onze eerste BREAKS gaan over zichtbaar worden en hoe je dat doet. Vrouwen zijn nog steeds veel minder zichtbaar dan mannen, vooral in de media. Terwijl het voor vrouwen (en onze kinderen) juist zo belangrijk is om meer vrouwelijke rolmodellen te zien. De NOS berichtte bijvoorbeeld recent over het feit dat slechts 17% van alle biografieën op Wikipedia gaat over een vrouw. Tijd om dat te veranderen! 

Janneke van Heugten daagt je op 14 november 2018 uit om zichtbaarder te worden als expert. Haar workshop geeft je inzicht in het belang van zichtbaarheid en profileren. Je krijgt praktische tips over hoe je je zichtbaarder maakt, zodat meer potentiële beslissers (zowel binnen als buiten jouw bedrijf) weten wie je bent. En weten waar jij ze mee kunt helpen. Zodat journalisten jou als deskundige voor interviews willen. Of zelfs vragen om als gast aan te schuiven bij programma’s. Meer informatie over de eerste BREAK ‘Hoe maak je je zichtbaarder’? vind je hier.

De tweede BREAK (in het Engels) staat gepland voor 22 januari 2019. Daarin leert Barbara Rogoski, gerenommeerd TEDx coach, je jouw zichtbaarheid op executive niveau te verbeteren. Ze vertelt welke presentatievaardigheden je makkelijk zelf kunt verbeteren en gaat in op het belang van ‘story-telling’.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *