Online kinderkleding kopen

De dagen worden korter, de temperatuur daalt. En dus de hoogste tijd om de winterkleding van de kinderen te checken en aan te vullen. Sinds een aantal jaar koop ik de kinderkleding grotendeels online. Ik kan shoppen wanneer het mij uitkomt, er is veel keus, en de kinderen kunnen thuis op hun gemak de kleding passen. Wat in het echt tegenvalt of niet past, gaat weer terug via het PostNL punt om de hoek. Als je meerdere items tegelijk koopt is het verzenden vaak gratis. Retourneren betaal je bij de meeste winkels vaak wel zelf. Maar daar staat tegenover dat ik geen parkeerkosten betaal en minder tijd kwijt ben. En tijd is ook geld (dat hou ik mezelf in ieder geval voor).

Mijn favoriete kinderkleding winkels? Die heb ik ontdekt doordat ik googelde op mijn favoriete kindermerken als Tumble ‘N Dry, Molo, Vingino, Moodstreet en Like Flo. Ze verkopen allemaal meerdere merken (handig want dan kan ik veel tegelijk bestellen). En ze hebben een betrouwbare, snelle service.

Kixx-online.nl

Fijne, overzichtelijke webshop met groot assortiment van Blue Rebel, Bomba, Chaos and Order, Little Miss Juliette, Like Flo, Molo, Moodstreet, Name it, Ninni Vi, Noppies, Retour, Scotch R’Belle, Scotch Shrunk, Vingino, Z8 en meer!

Happybee.nl

Webshop in 2008 opgezet door twee hardwerkende moeders die in hun drukke leven geen tijd hadden om te shoppen voor de kinderen. Dat vinden wij natuurlijk super! Ze hebben betaalbare, trendy en kwalitatief goede kleding van merken als Babyface, Tumble ‘n Dry, Cakewalk, Sevenoneseven, Levi’s, Noppies, Salty Dog, Babyface, Lief!, Supertrash en Vingino.

Kleertjes.com

Ook opgezet door een een drukbezette moeder in 2003. Bij kleertjes.com zijn meer dan 150 merken verkrijgbaar als Vingino, Tommy Hilfiger, Retour, name it, Babyface, Mim-Pi, Tumble ’N Dry, Le Chic, Cakewalk, adidas, B.Nosy en McGregor. Ook hebben ze een grote outlet collectie met de collecties van vorige seizoenen. En een grote collectie schoenen! Groot voordeel ten opzichte van de andere webshops is dat het retourneren nu tijdelijk gratis is. Ook kunnen de verzend- en retourneerkosten  worden afgekocht voor €5,95 per jaar. Daarnaast is de retourtermijn 101 dagen. Erg fijn om niet binnen 14 dagen te hoeven retourneren!

Koflo.nl

Ko&Flo is een webshop met ook winkels in Breda en Oosterhout. Ze voert trendy kinderkleding merken met nieuwste collecties van onder andere Vingino, Penn & Ink, Levi’s, Moodstreet, Bellerose en het eigen populaire label Like Flo.

Naast bij deze multimerken webshops bestel ik ook vaak bij ‘merk-eigen’ webshops. Zo hebben bijvoorbeeld Vingino, Scotch&Soda, Molo, Tumble ‘N Dry, Bellerose, Kidcase en Imps&Elfs prima webshops waar je de gehele collectie kan kopen. En de webshops van H&M, Zara en Hema zijn handig voor de onmisbare basics en betaalbare items.

LIKE RIDING A BIKE schrijft over deze producten enkel en alleen omdat we er zelf enthousiast over zijn. We worden niet gesponsord.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *