Altijd mooie bloemen, aan huis bezorgd

Waar kan ik echt blij van worden? Mooie bloemen in huis! Er was een tijd dat ik om de paar weken naar de luxe bloemenwinkel om de hoek ging om een mooie bos te laten maken. Daar legde ik dan zo 2 ȧ 3 tientjes voor neer. Best kostbaar, tijdrovend en vaak was ik dan toch niet helemaal tevreden; te tuttig of te veel geld voor te weinig bloemen. Het laatste jaar had ik daarom nauwelijks bloemen meer in huis, los van een ‘seizoens bosje’ van de supermarkt zo af en toe.

Totdat ik bij een vriendin een prachtig boeket zag staan. Het bleek van Bloomon. Haar boeket had haar geen enkele moeite gekost: het boeket werd thuisbezorgd, met een garantie voor 10 dagen plezier. Een medium boeket kost iets meer dan 20 euro. Ik was al een paar keer door anderen op het gemak van Bloomon gewezen, maar ik had de bloemen nooit gezien. En nu was ik verkocht.

Inmiddels heb ik sinds een half jaar een abonnement op Bloomon en elke 2 weken voelt voelt het als een cadeautje als de Bloomonbezorger voor de deur staat. Verrassend verpakt met tips & tricks en een verhaal over een bijzondere bloem uit het boeket. Eerlijk toegeven, soms voldoet het boeket qua kleurstelling wat minder aan mijn wensen, maar in de volgende ronde maken ze het meestal weer meer dan goed!

LIKE RIDING A BIKE schrijft over dit product enkel en alleen omdat we er zelf enthousiast over zijn. We worden niet gesponsord.

Nog een tip voor makkelijk mooie bloemen in huis? Laat een reactie achter!

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *